Dagens Duo hos NordicBet trav

Gillar du att spela på trav? Hos NordicBet så satsar de just nu stort på trav och har lanserat Dagens Duo. Det kan jämföras med Dagens Dubbel som finns att spela på hos ATG. Dagens Duo är en boostad oddsdubbel med dagens två mest spelade hästar.

Spela på Dagens Duo hos NordicBet.

Dagens Duo hos NordicBet trav

Spela på trav hos NordicBet

NordicBet är ett spelbolag med ett stort utbud på svenskt trav som utmanar ATG. Vi tycker det är väl värt att prova på för dig som gillar att spela på trav. Dagens Duo är motsvarande Dagens Dubbel hos ATG fast med bättre odds. Det hela handlar om att man kan spela på dagens två mest spelade hästar i en boostad dubbel. Alltså kan man spela på de redan höga oddsen ännu bättre. Om man vill prova på att spela så finns Dagens Duo på onsdagar kl 16.30 – 19 eller på lördagar kl 12 – 16 hos NordicBet. Spelet har en maximal insats på 100 kr och alla eventuella vinster är dina helt utan omsättningskrav.

Så här spelar du på Dagens Duo hos NordicBet:

  1. Ta dig till Trav och Galopp hos NordicBet på onsdagar kl 16.30 – 19.00 eller på lördagar kl 12.00 – 16.00 för att spela.
  2. Väl där så hittar du en boostad Dagens Duo som du kan spela på. Den maximala insatsen för dessa spel är på 100 kr.
  3. Alla eventuella vinster som man gör när man spelar på Dagens Duo kommer att betalas ut helt utan omsättningskrav.

NordicBet erbjuder en välkomstbonus på odds som inkluderar spel på trav. Det är mycket få spelbolag som erbjuder en oddsbonus som man kan använda till spel på trav men det gör NordicBet.

Nya spelare kan hämta välkomstbonusen hos NordicBet

18+ för att spela. Spela ansvarsfullt och regler och villkor tillämpas. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.