Spela på Fotbolls VM 2018 med de bästa oddsbonusarna

När du ska välja ett nytt spelbolag eller börja spela på betting online för första gången så gäller det att finna en bra bookmaker med de bästa oddsbonusarna. Här finns det massor att välja på och just nu är ditt val viktigare än någonsin. Ja, detta är förstås om du gillar fotboll på hög nivå. Det är nämligen snart dags för Fotbolls VM 2018 i Ryssland. Här kommer ju också denna gång Sverige att vara med. Detta efter att de slog ut Italien i sista kvalmatchen. Något som inte har hänt på över 50 år. Redan där har det svenska laget gjort en bragd. Låt oss se vad de kan göra när Fotbolls VM 2018 börjar.
Spela på fotbolls VM hos LeoVegas

Spela på Fotbolls VM 2018 med de bästa oddsbonusarna

Fotbolls VM 2018 – de bästa oddsbonusarna

Du som vill spela betting online på alla de fina fotbollsmatcherna under VM bör vara den som läser vidare. Här kan du läsa om tre av de bästa valen du kan göra av en bookmaker online 2018 samtidigt som du får de bästa oddsbonusarna att spela med helt gratis.

LeoVegas – Oddsbonus 2018

Något som du kanske har missat är att det stora onlinecasinot LeoVegas numera också erbjuder betting online. Japp, de har blivit en bookmaker av hög rang. Naturligtvis innebär detta att de erbjuder en mycket bra oddsbonus till alla nya spelare. Här kommer du som registrerar dig som ny spelare hos LeoVegas Sport att välja mellan två olika sportbonusar.

 • Sätt in 100-499 kr och få 500 kr i bonus. Alltså hela 500% på 100-lappen.
 • Sätt in över 500 kr och du får 200% i oddsbonus upp till maximalt 2000 kr.

  Denna välkomstbonus kommer naturligtvis med omsättningskrav. Dessa är dock mycket låga och ligger bara på 8 gånger till ett odds av lägst 1,5 gånger. Du får 30 dagar på dig att lösa din oddsbonus.
  Till LeoVegas

  Betsson – Oddsbonus 2018

  Du som väljer att bli spelare hos Betsson, kommer inte att få någon kontantbonus. Här är det ett riskfritt spel upp till 1000 kr som gäller.

 • Insättning mellan 200-499 kr ger ett riskfritt spel på 200 kr.
 • Sätt in 500-999 kr och få riskfritt spel på 500 kr.
 • Sätter du in 1000 kr eller mera blir det riskfria spelet på 1000 kr.

  Omsättningskravet för eventuell vinst från ditt riskfria spel är bara 1 gång till ett lägsta odds av 1,5 gånger.
  Till Betsson

  Coolbet – Oddsbonus 2018

  Hos Coolbet får alla nya svenska spelare oddsbonus på 100% upp till maximalt 1000 kr. Kanske låter inte detta så mycket, men det är inte bara det som gäller hos Coolbet. Omsättningskravet ligger på bara 6 gånger och gäller enbart dina bonuspengar utan det insatta kapitalet. När du väljer Coolbet väljer du också ett spelbolag med den största återbetalningsprocenten till sina spelare.
  Till Coolbet