Hur spelar man Triss på nätet

När det gäller spelet Triss är detta en av Sveriges mest köpta skraplotter. Även här handlar det om ett spel och en produkt från Svenska Spel. Du kan säga vad du vill om det svenska spelmonopolet, men när det kommer till utvecklingen av populära spel har de verkligen koll på vad de gör. Sedan Triss kom ut för första gången har spelet utvecklats i takt med populariteten. Idag finns det vanliga Trisslotter, Dubbel Triss samt Mini Triss. Spela Triss på nätet hos Svenska Spel

Hur spelar man Triss på nätet

Så spelar du Triss på nätet

Tidigare kunde du bara köpa skraplotten Triss i den fysiska spelbutiken, men detta är sedan länge bara ett blekt minne. Numera kan du skrapa Trisslotter online. Det första du gör är att välja vilken typ av Trisslott du vill skrapa. Blir det Dubbel Triss, Mini Triss eller den klassiska Trisslotten?

De olika typerna av Trisslotter

Den klassiska Trisslotten:
När det gäller den klassiska Trisslotten får du nio rutor att skrapa. Du ska få tre lika symboler för att vara vinnare. Här kan du vara vinnare av 30 kr upp till massiva 1 miljon. På denna lott finns även två andra chanser. Detta är att få upp tre TV-symboler och få chansen att skapa hem upp till hela 5 miljoner i TV. Den andra stora chansen är att skrapa fram tre symboler som uppvisar bilden av klöver. Även då får du skrapa i TV och har chansen att vinna maximalt 100 000 kr per månad i hela 25 år.

Dubbel Triss:
Dubbel Triss är precis som det låter, en lott med dubbelt antal skraprutor. Här handlar det då om 18 rutor att skrapa. Med denna lott finns det många sätt att vinna. Du vinner på tre lika belopp i något av fälten, eller tre lika belopp i båda fälten tillsammans. Detta samt att du även får en extrachans där du kan multiplicera din eventuella vinst upp till 10 gånger. Högsta vinstbelopp på symbolerna är 1 miljon, vilket betyder maximal vinst på 10 miljoner. Även här finns TV och klöver symboler.

Mini Triss:
Skraplotten Mini Triss har enbart 6 rutor att skrapa och här gäller det enbart att få tre lika belopp. Maximal vinst är 1 miljon och lägsta vinst ligger på 10 kr.

Läs mer och spela på Triss hos Svenska Spel