Spela oddsspel med bästa odds hos Coolbet

När du är den som gillar höga odds hos en bra bookmaker online, kommer valet av Coolbet att vara ett av de allra bästa. Här har de blivit uppmärksammade på spelmarknaden för att vara ett av de spelbolag som ger de högsta oddsen till spelarna. Här handlar detta inte heller om utvalda matcher och spel, utan är något genomgående hos Coolbet. Helt enkelt är detta ett spelbolag som ger mycket till spelarna som vill spela oddsspel.
Det handlar om att de är en bookmaker online som ger en högre återbetalningsprocent i vinster, än många andra spelbolag. Detta plus skattefria vinster, bra spelutbud, innovativa sätt att spela samt en härlig oddsbonus med låga omsättningskrav har definitivt satt Coolbet på spelkartan. Prova Coolbet redan idag, du kommer inte att ångra ditt val.
Läs mer och registrera dig hos Coolbet

Spela oddsspel med bästa odds hos Coolbet

Spela oddsspel med 100% upp till 1000 kr bonus

När du vill bli ny svenska spelare hos Coolbet kommer detta vara mycket enkelt. Här kan du välja att spela i samt registrera ditt spelkonto i datorn eller mobilen, då Coolbet är ett av de modernaste spelbolagen på spelmarknaden. När du gjort detta handlar det om din oddsbonus. Denna får du som gör en lägsta insättning på bara 100 kr och använder bonuskoden ”ODDS1000”.
Du kan få oddsbonus på din första insättning med 100% upp till 1000 kr. Ditt omsättningskrav för att vinna riktiga pengar från denna härliga oddsbonus ligger på 6 gånger. För att räknas mot omsättningskraven måste du lägga dina kvalificerande spel med ett lägsta odds av 1,5 gånger. Spel som senare sätts till 1.0 eller som härstammar från att skapa ett eget spel räknas inte mot omsättningskravet.

Spela säkert med Cash Out hos Coolbet

När du är spelare på betting online så kommer du veta att du vissa gånger spelar rätt och vinner, medan du andra gånger inte prickar in ditt spel. Så är det med alla spel som finns, och det finns aldrig någon säkerhet att vinna. Då skulle inte den intressanta spelmarknaden existera. Dock kan du med hjälp av Cash Out, skapa större säkerhet mot förluster.
Här kan du som vill stoppa ditt spel och ta ut en mindre vinst innan spelet är avslutat, eller så kan du vara den som kapar en eventuell förlust. Detta tillsammans med marknadens högsta odds på betting, ger dig stora fördelar i valet av Coolbet som bookmaker online.
Till Coolbet