Spela på odds på nätet hos svenska spelbolag

När man betänker att lilla Sverige är så litet mot stora vida världen är det förvånansvärt hur väl vi svenskar står oss med spel på nätet och svenska spelbolag vi kan spela hos. För visst vore det väl trist om vi bara hade Svenska Spel att vända oss till, speciellt med de dåliga odds de erbjuder. Nej tack och lov finns en riktig spelsajt med schyssta odds och spännande livespel. Och just rejäla spelsajter som är genuint svenska har vi gott om (trots att de flesta befinner sig på Malta på grund av det svenska spelmonopolet). Därför skall vi här lista en del av dem med den bonus de delar ut och annat smått och gott av intresse.

Mr Green oddsbonus

– Mr Green är det gröna spelbolaget med erfarenhet långt bak i tiden. Bolaget bildades 2007 av personer som tidigare varit med och startat Betsson. De har en rejäl sportsbook och erbjuder oddsbonus 200 % upp till 400 kr. Spela på Mr Greens spelbolag via bonus som du hämtar vid registrering.
Till Mr Green

– LeoVegas är en av de mobila operatörer som har vuxit snabbast på senare år. Med start från 2011 har de befäst en stark position på marknaden. De dubblar din första insättning, 100 % profit boost!
Till LeoVegas

– NordicBet som numera ägs av jätten Betsson sedan år 2012. Bjuder på sportsbonus 1 000 kr på första insättningen och har fin-fina tävlingar som Road-trip USA.
Till NordicBet

Svältfött förr

Listan på svenska spelbolag kan göras lång men här finns inte plats för alla, se dock om spelbolag i våra andra artiklar. Det finns så många sajter och så
mycket att spela på, speciellt om man är sportnörd. Man kan säga att vi har det ganska gott förspänt nuförtiden, annat var det förr, i stort sett fanns bara tipset fram till 1986 då oddset startade. Nu mer än 30 år senare är hela cyberrymden full av spelobjekt, bara att välja och vraka.