Spela på Sveriges matcher i Fotbolls EM 2021

Här på dagens spel tittar vi närmare på Fotbolls EM och Sveriges matcher. Vi ger dig speltips och bästa odds på matcherna i Grupp F där Sverige kommer spela sina matcher.

Vi kan även tipsa om en bra odds bonus på 1000 kr från Tipwin

Spela på Sveriges matcher i Fotbolls EM 2021

Spelschema Sveriges matcher i EM

Sverige kommer spela tre matcher i gruppspelet och de kommer spelas så här:

Den klart tuffaste matchen är den mot Spanien men kan vi få ett bra resultat i den matchen finns det goda möjligheter till avancemang.

Spela på Sverige – Spanien 14/6

Om vi ska ge dig ett speltips och bästa odds på matchen mot Spanien så tycker vi att krysset är mest spelbart. Just nu får du hela 5,20 i odds hos Betsafe.

Får Sverige behålla nyckelspelarna skadefria så finns det goda chanser även om Spanien är favoriter. Klarar Sverige att hålla undan för Spanien ligger vägen öppen mot åttondelsfinalerna

Spela på Sveriges match 2 mot Slovakien

En av de viktigaste av Sveriges matcher är den mot Slovakien om spelas fredag den 18 juni. Vid vinst mot Slovakien som är ett svårspelat lag kan det gå vägen för Sveriges del vid förlust kan det bli att packa väskorna och åka hem. Sista matchen mot Polen blir då avgörande. Vårt speltips till denna matchen blir dock att Sverige klarar att vinna. Oddsen borde ligga på runt 1,70 till 1,80 för att vara spelbara.

Sverige – Polen avslutar Sveriges matcher

Oavsett hur det har gått i de två föregående matcherna i Fotbolls EM 2021 så är matchen mot Polen helt avgörande för hur Sveriges öde ska bli. I och med att det är de två bästa lagen som går vidare samt även 3 av de bästa treorna i gruppen kan Sverige fortfarande vid sämre resultat greja sig vidare. Men vårt tips är att avvakta med att lägga ett spel här innan vi vet förutsättningarna.