Spela på vinnare av SHL 2018 hos Coolbet

SHL – eller Elitserien och Svenska Hockeyligan – är den nivå som ligger högst i seriespelet för män i ishockey inom Sverige. Med en sådan proffsig liga är det givetvis mer spännande än någonsin att satsa lite pengar genom betting. Detta med förhoppning om att möjligtvis kamma hem storkovan. Genom att satsa på sin favorit kan man ha chansen att bli Sveriges nästa miljonär. Vem vill missa en sådan fantastisk möjlighet. Välj just bettingsidan Coolbet för att kunna spela på vinnare av SHL 2018 och vänta ivrigt på resultatet!
Spela på SHL 2018 hos Coolbet

Spela på vinnare av SHL 2018 hos Coolbet

Spela på vinnare av SHL 2018

Vissa spelare tar beslutet att sätta in en stor summa pengar under sin första insättning. Andra kanske vill börja lite mindre. Oavsett vad så finns det en välkomstbonus som passar alla olika typer av spelare. Därför är det naturligtvis trevligt att man själv får välja vilken man vill motta. Genom att skriva in koden ODDS1000 när man gör sin första insättning så får man tillgång till den första bonusen som består av en 100% matchningsbonus på upp till 1 000 kr. Sätt alltså in minst 100 kr och högst 1 000 kr för att få sin insättning dubblad! Passar perfekt nu när det är dags att spela om vem som blir vinnare av SHL 2018.

Den andra välkomstbonusen som man har möjlighet att välja hämtas ut genom att skriva in antingen 5FREEBET eller 10FREEBET när man gör sin första insättning. Den första koden tillåter en att sätta in 500 kr för att få ett 50 kr i gratisspel varje vecka under det resterande året. Den andra koden tillåter en dock att sätta in 1 000 kr för att få 100 kr i gratisspel varje vecka året ut. De 50 kr gratisspelen har ett värde på sammanlagt 850 kr. Medan de 100 kr gratisspelen sammanlagt värderas upp till 1 700 kr sammanlagt.

Villkor att ha i åtanke

Innan man skapar sitt konto hos Coolbet, hämtar ut sin välkomstbonus och börjar satsa på betting så finns det ett par saker som man bör komma ihåg. Först av allt är det ett krav på att vara 18 år eller äldre för att ens få spela på sidan. Man måste sätta in minst 100 kr för att få tillåtelse att ta del av välkomstkampanjen. Bonusen måste slutligen även omsättas på odds i alla fall sex gånger till ett minsta odds på 1,50. Med allt detta i åtanke är det bara att besöka Coolbet och börja spela idag!
Läs mer och registrera dig hos Coolbet