Stort utbud av odds och oddsbonusar

När det gäller alla de olika matcher, spel och tävlingar du kan välja att spela på via oddsspel online, så kommer utbudet att vara överväldigande. Hur som helst är det inte bara utbudet som är det viktiga. Här handlar det om de fina oddsbonusar du kan få som ny spelare hos en bookmaker online.

Stort utbud av odds och oddsbonusar

Oddsbonusar hos fristående bookmakers

Detta är just det som skiljer valet mellan att spela hos Svenska Spel eller hos ett fristående spelbolag. Svenska Spel ger ingen oddsbonus. Men detta är något du alltid får hos de fristående bookmakers du finner online.

Jetbull ger dig bra spel och en skön oddsbonus

När du är ny kund hos Jetbull och vill spela på det internationella planet, så kommer du att erbjudas en exklusiv oddsbonus. Här handlar detta om att skapa ett spelkonto och vara den som gör sig första insättning. När du gör din första insättning kommer du att kunna erhålla 100% i oddsbonus på varje insatt krona upp till 1000 kr hos Jetbull.
Detta är en exklusiv oddsbonus som enbart kan fås via användande av våra automatiska länkar. Omsättningskravet som gäller för Jetbull oddsbonus är 10 gånger till ett odds av minst 2.0 per spel. Här måste du omsättna både din insättning samt din tilldelade oddsbonus innan detta kan räknas som riktiga pengar på ditt spelkonto. Naturligtvis erbjuds du massor av spel och bra livebetting.
Till Jetbull

Titanbet – En liten oddsbonus utan krav på omsättning

Ett annat spelbolag som de vilka inte vill satsa massor av pengar för att få en bra oddsbonus kan välja är Titanbet. Här kommer alla nya oddsspelare hos denna bookmaker online att erbjudas 25 euro i gratisspel. För att få denna oddsbonus måste du vara registrerad spelare och satsa 5 euro fem gånger till ett lägsta odds av 2,0 per spel.
Efter detta kommer du att tilldelas ditt gratisspel på 25 euro. Vid eventuell vinst på ditt gratisspel så är detta omsättningsfria pengar. Det enda som gäller är att du inte kan spela till ett högre odds än 8,0. Vilket du förmodligen inte ens funderar på att göra.
Till Titanbet