Var kan man spela utan oddsbonus

Det finns olika sätt att spela dina oddsspel och sportsbetting. Här handlar det i stort sett om vilket spelbolag du väljer, vilken sport du vill spela på samt var du finner de höga oddsen på de matcher du vill spela på. Detta kan du finna både hos Svenska Spel i spelbutiken, samt på nätet bland alla de bookmakers som du finner där. I spelbutiken kommer du dock aldrig att vara den som tilldelas någon sportbonus. Ja, just det! Det var ju ett alternativt sätt att spela på. Det finns ju faktiskt de som vill spela utan oddsbonus. Vill du istället spel med bonus kan du hitta dem på bookmakerbonus.se.
Spela med eller utan bonus hos Betsson

Var kan man spela utan oddsbonus

Var kan man spela utan oddsbonus?

Nu kanske du blir förvånad. Varför i hela fridens namn skulle någon inte vilja ha en oddsbonus? Här får ju alla nya spelare lite extra gratis att spela för. Detta är väl då inget som du vill tacka nej till. I sanningens namn är det inte många som tackar nej till en sportbonus, men det finns de som vill kunna vinna med en gång. Detta är ju något som du inte kan när du väljer att vara den som tackar ja till en sportbonus. Här kommer ju den att vara förknippad med omsättningskrav. Många gånger kommer dessa krav även att inkludera din första insättning, vilket gör det ännu jobbigare för många spelare.

När du inte vill spela med en oddsbonus

Nu kommer det dock att vara så att de allra flesta spelbolagen, har en funktion där du kan välja att spela utan oddsbonus. Detta är då något som gör att spelbolaget och den bookmaker du väljer har anpassat sig till alla spelare. Bara det kan göra att du får ett större förtroende för en bookmaker som verkligen tänker på alla. En av dessa är Betsson, som antingen kan ge dig en mycket bra oddsbonus eller så väljer du att vara den som inte tilldelas denna.

Detta är något som du gör som ett val vid din första insättning. Om du då är den som väljer att spela utan sportbonus hos Betsson eller något annat spelbolag. Ja, då kommer du vara den som kan vinna direkt på dina spel, utan att vara den som har några skyldigheter att omsätta dina vinster ett visst antal gånger. Här kommer det du vinner vara riktiga pengar direkt och något som du kan ta ut eller spela för precis som du vill på ditt spelkonto.
Till Betsson