Nu är Vinterspelen över – Vilka oddsspel kommer efter detta

Ja, de senaste veckorna har alla som spelar på betting online haft mycket spel att välja mellan. Här har det varit Vinterspelen i PyongChang. Nu får detta sitt slut och nya saker är på intåg. Vilken typ av spelare är du? Är du den som gillar oddsspel på alla de stora mästerskapen och galorna, eller är du den som koncentrerar dig på en sport, såsom ishockey eller fotboll?
Ja, egentligen spelar detta ingen roll alls. 2018 är ett år fullt av stora sporthändelser. Här kommer det att finnas de vanliga internationella fotbollsligorna, VM i Fotboll som går i Ryssland samt de årliga friidrottsgalorna. Utöver detta kommer sedan sporter som curling, dart och snooker för de som gillar att spela på det. När du vill få ut det mesta av allt, så planerar du in Betsson som din nya heta bookmaker online.
Lär dig mera hos Betsson

Nu är Vinterspelen över – Vilka oddsspel kommer efter detta

Anledningar att välja Betsson för oddsspel online

Något som direkt står som en anledning att vara den som väljer Betsson för betting online, är att detta är ett stort svenskt spelbolag med kunskap och erfarenhet under många år. Utöver detta kommer du alltid att få ett stort utbud av sporter att spela på, där du själv väljer om du vill spela livebetting eller betting till fasta odds. Naturligtvis när Betsson är ett så stort spelbolag, så kommer du alltid att få massor av livestreaming av olika sporter och matcher. Givetvis kommer detta att inkludera alla de stora händelserna i sportvärlden under 2018. Är det något mera du behöver veta, eller är det klappat och klart? Det blir Betsson för hela slanten. Ja, just det. Du får inte missa ditt riskfria spel!

Få upp till 1000 kr i riskfritt spel hos Betsson

När du är den som söker en bra oddsbonus med låga omsättningskrav, så kommer även här valet av Betsson vara överlägset. Detta år ger Betsson alla nya spelare upp till 1000 kr i riskfritt spel. Det riskfria spelet finns i valörerna 200, 500 och 1000 kr. Du bestämmer själv hur mycket du vill ta del av som ny spelare hos Betsson. Det låga omsättningskravet som du får på eventuell vinst från detta riskfria spel ligger på bara en gång till ett lägsta odds av 1,5 gånger.
Du hittar all information du behöver hos Betsson