Snart startar Vinterspelen i Sydkorea – Dags för oddsbonus

Vinterspelen i Sydkorea startar inom kort. Den 9 februari smäller det och det kommer att finnas dagliga intressanta oddsspel hos din bookmaker online. Detta kommer du bara se vart fjärde år. När du gillar betting online kommer detta att vara en fest för dig.

Snart startar Vinterspelen i Sydkorea – Dags för oddsbonus

Snart startar Vinterspelen i Sydkorea – Dags för oddsbonus

Är du den som enbart har spelat betting i spelbutiken, så är det hög tid att bli initierad i den skaran spelare som verkligen har insett hur bra det är att välja en bookmaker på nätet för sina oddsspel. Vi har valt ut NordicBet och Folkeautomaten som två bra val för oddsspel under Vinterspelen i Sydkorea 2018.

Folkeautomaten – Oddsbonus och stort spelutbud

Hos Folkeautomaten handlar det om en skräddarsydd spellösning för nordmän, om du ska lita på vad de själva säger. I det här fallet kanske du ska göra detta då det handlar lite om den välkända norska turen också. Nu vet du att det inte enbart är tur som gäller utan kunskaper och bra val är det viktigaste.
Ett av de bra valen är att välja oddsbonusen hos Folkeautomaten på 100% upp till 500 kr. Tillsammans med att du registrerar ett spelkonto får du även 20 free spins utan krav på insättning för att prova deras fina casino. Hur som helst är det omsättningskrav på din oddsbonus. Dessa ligger på 6 gånger och inkludera bonusbeloppet samt din första insättning.
Till Folkeautomaten

NordicBet – Riskfri oddsbonus och 1000 kr att spela för

Att vara den som vill ha det bästa av den stora spelkakan online, är att vara den som väljer spelbolaget NordicBet. Här får du ett stort spelbolag och en seriös bookmaker på nätet. Du kan välja att spela oddsspel i mobilen med eller utan mobil app eller via din dator i hemmet.
Här kommer det finnas massor med oddsspel inför och under Vinterspelen i Sydkorea som startar den 9 februari. Blir du spelare idag kan du få en oddsbonus på 100% upp till 1000 kr samt även ett riskfritt spel på 250 kr. Omsättningskravet på kontantbonusen är 6 gånger, medan ditt omsättningskrav på eventuell vinst från ditt riskfria spel ligger på låga 3 gånger.
Till NordicBet